Kuvendi i Shqipërisë miraton rezolutën që dënon gjenocidin serb në Srebrenicë

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot me asnjë votë kundër projekt rezolutën për dënimin e gjenocidit serb në Srebrenicë.
Në votim kanë marrë pjesë 113 deputetë, të cilët kanë votuar të gjithë pro. Deputetët kanë rëndë dakord për këtë rezolutë, ndërsa nga ana e opozitës ka pasur debate për shkak se e kanë cilësuar si të pa plotë.
Ndërkohë, Kuvendi ka hedhur poshtë 4 amendamente të propozuara nga ish-kryeministri Sali Berisha dhe Tritan Shehu./vizionplus

Back to top button