Akuza e kundërakuza mes deputetëve të pozitës dhe opozitës për (mos)angazhimin gjatë pandemisë

Akuza e kundërakuza mes deputetëve të pozitës dhe opozitës për (mos)angazhimin gjatë pandemisë

Kuvendi i Kosovës në seancën e some votoi për formimin e Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19 nga Qeveria Kurti. Gjatë kësaj seance pati shumë diskutime e përplasje të ashpra, pas deklaratës së kryeparlamentares, Vjosa Osmani, se ka pranuar një letër nga stafi civil i Ministrisë së Shëndetësisë, në të cilën thuhet se Ministria e Shëndetësisë nga 2016-ta ka pranuar donacione nga Serbia në miliona euro vlerë, si barna, pajisje medicinale etj./21Media