Dështon ratifikimi i marrëveshjeve ndërkombëtare financiare

Dështon ratifikimi i marrëveshjeve ndërkombëtare financiare

 Gjatë ditës Kuvendi dështoi të ratifikojë pesë marrëveshje ndërkombëtare financiare. Kuvendi mbeti pa kuorum. Opozita nuk votoi për këto marrëveshje.
Në seancë u zhvillua debat i nxehtë mes deputetëve të partive në pushtet dhe deputetëve të opozitës./21Media