Debat i nxehtë parlamentar për menaxhimin e pandemisë Covid-19

Debat i nxehtë parlamentar për menaxhimin e pandemisë Covid-19

Në qendër të diskutimeve në vazhdim të seancës parlamentare të lënë në gjysmë dje, ishte menaxhimi i pandemisë Covid-19 dhe sigurimi i vaksinave. Opozita edhe sot ishte e ashpër ndaj Qeverisë, ndërsa pushteti u zotua se shumë shpejtë do të vijnë vaksinat anti-covid./21Media