Dështon seanca për Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Dështon seanca për Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Përkundër masave të reja dhe kufizimit të aktiviteteve ekonomike  Kuvendi sërish dështoi të miratojë Projektligjin për rimëkëmbje ekonomike, në mungesë të kuorumit. Në sallë ishin vetëm deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës./21Media