Projektligji që është miratuar është ai për projektligjin për Noterinë

Projektligji që është miratuar është ai për projektligjin për Noterinë

Kuvendi i Kosovës ka nisur vazhdimin e seancës me pikat e papërfunduara të mbajtura më 13 shtator, 18, 31 tetor, 2 dhe 7 nëntor.

Për shkak të kuorumit nuk janë votuar projektligji për transmetuesin publik të Kosovës, projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për Statistikat Zyrtare të Republikës së Kosovës,  projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për Automjete, projektligji për plotësimin edhe ndryshimin e ligjit për Hekurudhat e Kosovës, projektligji për shërbimet postare, projektligji për miniera dhe minerale, raporti vjetor të Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës për vitin 2017, votimi për emërimin e 7 anëtarëve të Këshillit të Kosovës për trashëgimi Kulturore, votimi për shkarkimin e Shqiprim Pula nga pozita e anëtarit të Bordit të Autoritetit Rregullator të komunikimeve elektronike dhe postare, propozim-rezolutës nga debati parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjim të kufijve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë dhe projektligje e raporte tjera.

Kurse është hequr nga rendi i ditës për shkak se mungonin 11 deputet nga komunitetet, projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për Trashëgiminë Kulturore, projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për festat zyrtare në Republikën e Kosovës.

Ndërsa, propozim-rezoluta nga debati parlamentar për dialogun me Serbinë, propozuar nga GP i PSD-së, është hequr nga rendi i ditës me kërkesën e propozuesit.

I vetmi projektligj që është miratuar ishte ai për projektligjin për Noterinë.

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë dy seanca. Në ora 14:00 do të fillojë seancë e re plenare.