Pozitë-opozitë, akuza e kundërakuza  deri në fund Në mungesë kuorumi Kuvendi nuk procedoi për votim Projektrezolutat për pandeminë të paraqitura nga dy grupet parlamentare, Vetëvendosje dhe PDK. Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, ftoi dy partitë që projekt rezolutat t’i harmonizojnë në një të vetme dhe ti sjellin për votim. Ministri i shëndetësisë, Armend Zemaj, paralajmëroi shtim të numrit të testimeve dhe bëri të ditur se për këtë ka nënshkruar dy udhëzime administrative që mundësojnë testimet në laboratoret private.

Pozitë-opozitë, akuza e kundërakuza  deri në fund

Në mungesë kuorumi Kuvendi nuk procedoi për votim Projektrezolutat për pandeminë të paraqitura nga dy grupet parlamentare, Vetëvendosje dhe PDK. Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, ftoi dy partitë që projekt rezolutat t’i harmonizojnë në një të vetme dhe ti sjellin për votim.
Ministri i shëndetësisë, Armend Zemaj, paralajmëroi shtim të numrit të testimeve dhe bëri të ditur se për këtë ka nënshkruar dy udhëzime administrative që mundësojnë testimet në laboratoret private.

Seanca u zhvillua me akuza dhe kundër akuza për menaxhimin e pandemisë./21Media