Kuvendi: Për 6 muaj shpenzoi rreth 4 milionë euro!? (Video)

Mbi 3 milionë vetëm për paga dhe mëditje
Kuvendi i Kosovës në gjashtëmujorin e parë të vitit 2021 ka shpenzuar 3 milionë e 738 mijë euro. Pjesa dërrmuese e tyre ka qenë për paga dhe mëditje për deputetët dhe stafin e Kuvendit, ndërsa rreth 700 mijë euro për shërbime të tjera. Këto të dhëna u bënë të ditura sot në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere, ku u miratua raporti i shpenzimeve për gjashtëmujorin e parë të këtij viti./21Media

Back to top button