Akuza rreth emërimit të djalit të deputetit Shala konsull në Prag

Akuza rreth emërimit të djalit të deputetit Shala konsull në Prag

Menaxhimi i pandemisë Covid-19 dhe emërimi i djalit të deputetit Haxhi Shala si konsull në Pragë u bën shkas për përplasje midis deputetëve të pozitës dhe opozitës gjatë seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës./21Media