Kuvendi pritet të hetojë menaxhimin e situatës me energji

Me 67 vota pro, asnjë kundër e asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës e miratoi pikën që i hap rrugë formimit të komisionit hetimor parlamentar për menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Kosovës.
Kjo pikë u propozua nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), derisa Komisioni do të ketë mandat gjashtëmujor.
Tahiri tha se ngritja e këtij Komisioni është shumë e rëndësishme dhe se do të ketë punë të mëdha.
“Ky Komision do të hedhë dritë ndaj të gjitha zhvillimeve energjetike”, tha ai./21Media

Back to top button