Reagojnë partitë politike parlamentareVV sërish kundërshton praninë e Selmanajt

 Reagojnë partitë politike parlamentareVV sërish kundërshton praninë e Selmanajt

Për hallakamën në kuvend, tri parti dolën para mediave pas ndërprerjes së seancës. Edhe jashtë sallës dhe para kamerave shfaqën nervozë. Vetëvendosje shpjegon se nuk tërhiqet, dhe se Selmanaj s’guxon të hyjë në sallë të Kuvendit. LDK-ja e Selmanajt, veprimin e Vetëvendosjes e sheh si arbritrar, derisa PDK kërkon zgjedhje të parakohshme! ( Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Berat BAHTIRI)/21Media