“Tash dy muaj Kuvendi nuk ka mbajtur seancë plenare”

 “Tash dy muaj Kuvendi nuk ka mbajtur seancë plenare”

Mungesa e kuorumit në seanca plenare tasah sa kohw po reflektohet negativisht edhe nw komisionet parlamentare. Sipas Institutit Demokratik të Kosovës Kuvendi sivjet nuk ka arritur të miratojë plan të punës si dhe nuk qëndron mirë me përmbushje të agjendës legjislative. Derisa opozita e vlerëson këtë legjislaturë më të dobtwn ndër vite, pushteti akuzon atw  se ka bllokuar punën e Kuvendit./21Media