Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës iu kushtua migrimit të të rinjve

Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës iu kushtua migrimit të të rinjve

Kuvendi i Kosovës sot në një seancë të jashtëzakonshme ka debatuar për ikjen e të rinjve nga Kosova si dhe për shkaqet t që po ndikojnë në këtë fenomen.

Seanca e thirrur nga LDK, e mbështetur edhe nga deputetë të pushtetit, vuri në pah problemet, që sipas tyre e sollën vendin në këtë gjendje./21Media