Pritet të miratohet nisma e PDK-së për pako emergjente në vlerë 320 milionë euro

Pritet të miratohet nisma e PDK-së për pako emergjente në vlerë 320 milionë euro

Kryesia e Kuvendit ka vendosur që të martën të mbahet seancë e jashtëzakonshme me kërkesë të PDK-së në të cilët pritet të miratohet nisma e PDK-së për pako emergjente në vlerë 320 milionë euro për  t’i dal në ndihmë rreth 218 mijë punëtorëve dhe rreth 60 mijë bizeneseve të sektorit privatë. Ndërsa, në Vetëvendosje thonë se Qeveria ka ndërmarrë hapa edhe për sektorin privatë në pakon emergjente.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Gjens KARAQI)/21Media