Me moton “Pjesëmarrja”, hap dyert për qytetarët

Me moton “Pjesëmarrja”, hap dyert për qytetarët

Për shënimin e Ditës së Demokracisë, Kuvendi i Kosovës hapi dyert për vizitorë, si dhe organizoi një sërë aktivitetesh që afirmojnë ndërtimin e demokracisë. Kryetari në detyrë i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, para të pranishmëve tha se institucioni i Kuvendit është ndër institucionet më transparente në Kosovë./21Media