Tahiri: Shuarja e Task-Forcës, ka rrezikuar statusin e të gjitha lëndëve.-Hoti: Task-forca e Policisë ishte jo kushtetuese, gjërave kemi me ju shku deri në fund

Tahiri: Shuarja e Task-Forcës, ka rrezikuar statusin e të gjitha lëndëve.-Hoti: Task-forca e Policisë ishte jo kushtetuese, gjërave kemi me ju shku deri në fund

Në seanca të Kuvendit të Kosovës, në pjesën e deklarimeve jashtë rendit të ditës, shtrohen çështje nga më të ndryshmet. Kësaj here, mbizotëroi vendimi qeveritar për shuarjen e task- forcës kundër korrupsionit. Një shkas më tepër për përplasje të pushëetti dhe opozitës./21Media