Pas disa tentimeve edhe platformën, Kuvendi voton ligjin për dialogun, 

Pas disa tentimeve edhe platformën, Kuvendi voton ligjin për dialogun, 

Kuvendi i Kosovës i dha dritën e gjelbër ligjit për kompetencat, detyrat dhe përgjegjësitë e delegacionit shtetëror për bisedime në Serbinë, po ashtu pas shumë tentimeve votoi edhe Platformën për përfshirje në këto bisedime. Në seancën e jashtëzakonshme këto dy pika ngjallën debat në mes të pozitës dhe opozitës lidhur me procedurat për shqyrtim të tyre./21Media