Qelaj: Do të mbrojë dhe avancojë të drejtat dhe liritë e njeriut në Kosovë


Qelaj: Do të mbrojë dhe avancojë të drejtat dhe liritë e njeriut në Kosovë

Me 69 vota deputetët e Kuvendit kanë zgjedhur, Naim Qelaj,  Avokat të Popullit. Avokati Qalaj gjatë betimit tha se  do të punojë në mënyrë të pavarur dhe paanshme për të avancuar të drejtat dhe liritë e njeriut në vend. Ndjekim deklaratën e Avokatit të Popullit, Naim Qelaj./21Media