Kuvendi në seancën e sotme plenare votoi për përshpejtimin e procedurave për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit të Procedurës Penale, ndryshime këto që ngjallën reagime ndërmjet deputetëve të pozitës dhe opozitës. Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu debatoi me ish-ministrin e drejtësisë, deputetin e PDK-së, Abelard Tahiri, sa i përket këtyre ndryshimeve.(Teksti-Donika Osmani, kamera: Sadik Bylykbash)./21Media