Mbajtësit e rekordeve po arrijnë rekorde të reja në librin e Rekordeve Botërore Guinness 2021, veçanërisht me flokët e ngritura lartë të Joseph Grisamore.

Pasi u përpoq më parë të merrte një titull zyrtar rekord, Joseph nga Park Rapids, Minnesota (USA) tani është zyrtarisht në faqet e librit të këtij viti pasi arriti Mohawk-un më të gjatë në botë.

Me përmasa 1,08 m (42,5 inç) lartësi, ky model i gjatë flokësh mund të dallohet lehtësisht nga një distancë, përcjell portali rtv21.tv

“Gjëja ime e preferuar për mohawk është vetëm rrallësia e tij,” tha Joseph.

“Unë pranoj se reagimet e njerëzve janë mjaft të pavlefshme. Unë jam i gjatë 6’1, dhe mohawk im po bën 4 metra tani.”

“Dyert nuk janë më të larta se 7 ‘të larta, tavanet 9’, dhe në makina ështëe pamundur të futem – kështu që unë jam i kufizuar në atë se ku dhe si lëviz rreth kur të jem gati, por turma zakonisht vjen tek unë. ”

Joseph donte të thyejë këtë rekord edhe më herët në 2007. Sidoqoftë ai kishte shumë frikë të rruajë anët e flokëve, gjë që kërkohet për rekord ,përcjell portali rtv21.tv

Pasi u frymëzua të provonte përsëri, ai duhej të fillonte nga e para – kështu që Joseph rivendosi manën e tij dhe në të vërtetë arriti që ajo të arrinte gjatësinë e katër këmbëve në vetëm shtatë vjet!

Një nga elementët më të habitshëm për flokët e Jozefit është se në të vërtetë nuk kërkon shumë mirëmbajtje.

Në fakt, ai madje nuk përdor aq shumë llak flokësh për ta mbajtur atë në pozicionin e plotë Mohawk!

Gjatë kohës së tij në karantinë, Joseph ka qenë një punëtor thelbësor në një institucion të kujdesit shëndetësor në Minesota dhe është përpjekur të kërkojë rreshtim argjendi mes ndryshimeve globale.

Njëra prej tyre përfshin të bëhesh një mbajtës i titullit të Rekordeve Botërore Guinness dhe të bësh pjesë në librin e 2021.

“Kur u informova për herë të parë se do të bëhesha mbajtëse e titullit të Rekordeve Botërore Guinness, isha mbi re. Që një qëllim të bëhet realitet është gjithmonë një përvojë falënderuese “./21Media