Ekipi i Leganes ka bërë merkaton më të madhe

Ekipi i Leganes ka bërë merkaton më të madhe

Mbrëmë në orën 23:59 është mbyllur merkatoja verore. Në këtë merkato pati shumë lëvizje ku ekipet shitën dhe afruan lojtarë për tu forcuar më shumë.

Po kush bëri më shumë merkato?

Nga statistikat rezulton se ekipi i Leganes ka bërë merkaton më të madhe, jo në vlerë por në numër lojtarësh.

Ekipi spanjoll ka afruar plot 19 lojtarë, e cila tregon se ky ekip i ka objketivat e qarta. Këtë vit synon mesin apo edhe më lart në tabelën e rënditjes.