Faton Jakupi kandidat i AAK-së

Faton Jakupi kandidat i AAK-së

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës e ka kandiduar Faton Jakupin kryetar të Kamenicës, në zgjedhjet lokale që do të mbahen në vend më 22 tetor.

“Të nderuar familjarë,miq dhe qytetarë të komunës së Dardanës, sot Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës-dega Dardanë me votim unanim ma dha besimin për të kandiduar për Kryetar të Dardanës në zgjedhjet e 22 Tetorit!”, lajmin e ka bërë të ditur vet Jakupi, nëpërmjet Facebook-ut.

Ai tha se janë të gatshëm për të marrë përgjegjësi./21Media