Që nga data 1.10.2020, Faik Zeqiri nga Mitrovica nga familjarët e tij është raportuar i zhdukur.

Policia Rajonale e Mitrovicës bën të ditur në vazhdimësi kanë ndërmarrë veprime  në kërkim të personit të  zhdukur. Nga hetimet  e deritanishme nuk kemi rezultuar me ndonjë indikacion konkret për gjetjen e personit të zhdukur.

“Mbi bazën e këtyre rrethanave ,  hetuesit  e sektorit rajonal të hetimeve me autorizim  të prokurorit të rastit, kërkojnë dhe apelojnë  tek të gjithë qytetarët që mund të kenë  çfarëdo informacioni  lidhur me personin e zhdukur, të lajmërojë policinë, në linjën emergjente  192/ ose në +383  44 845  823”, thuhet në njoftimin e policisë.

Policia po ashtu ka dërguar edhe fotografinë e personit në fjalë si dhe ka përshkruar si duket.

Person i zhdukur, Faik (Zeqir )Zeqiri,i lindur më 10, 9,1961, Mitrovicë, flokë të thinjura, i gjatë 1.70 m., sipas familjarëve së fundmi kishte të veshura pantallona të zi dhe xhup të zi./21Media