Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Labinot Tahiri ka bërë sot thirrje për protestë kundër propozim-aktakuzës ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi dhe liderit të PDK-së, Kadri Veseli. Labi ka thirrur protestë për sot në orën 12:00.

“Sot në ora 12:00 rini e dashur e ju prindêr të nderuar të gjithë para komunave tona në protestë së bashku me veteranêt e luftês! Mos harroni këta ishin prirësit e LIRISË SË KOSOVËS!”, shkroi ai mes tjerash.

Labi mes tjerash tregoi se ka dhënë nënshkrimin që të shfuqizohet Specialja sa ishte deputet në Kuvend.

“Sa isha deputet, kur më erdhi kërkesa për të nënshkruar që të shfuqizohet gjykata speciale në kuvend, ua dhash nënshkrimin, me shumë deshirë e me krenari. Pa dyshim, ishte edhe vota ime e gatshme edhe pse kishim presione shumë që mos ta votojmë! Thjesht pam shumë fjalë e shumë e analiza, ama nuk bëhen ato me fjalë në facebook duke mbrojtur dikend!
Duhet të dalim në rrugë për të mbrojtur prirësit e LIRISË SË KOSOVËS! Hashim Thaqin e Kadri Veselin dhe të gjithë ata që pretendohet se do të thirren nga kjo gjykatë, duhet te jemi unik për të kundershtuar gjithçka sepse me emrat e këtyre liderëve lidhet fati i drejtesisë së Kosovës përballë arenes nderkombetare. Shesheli na vrau, ndërsa këta na shpëtuan. Mos iu gëzoni thirrjës së gjykatës, po te dalim të gjithë, pa dallim partie te kërkojmë shfuqizimin e saj!”, shkroi Labi në një postim në Instagram./21Media

 

View this post on Instagram

 

Mirêmengjesi dhe Përshëndetje të dashur qytetarë! Thirje me zemêr në borë e shi! Sot në ora 12:00 rini e dashur e ju prindêr të nderuar të gjithë para komunave tona në protestë së bashku me veteranêt e luftês! Mos harroni këta ishin prirësit e LIRISË SË KOSOVËS! Lexo. Sa isha deputet, kur më erdhi kërkesa për të nënshkruar që të shfuqizohet gjykata speciale në kuvend, ua dhash nënshkrimin, me shumë deshirë e me krenari. Pa dyshim, ishte edhe vota ime e gatshme edhe pse kishim presione shumë që mos ta votojmë! Thjesht pam shumë fjalë e shumë e analiza, ama nuk bëhen ato me fjalë në facebook duke mbrojtur dikend! Duhet të dalim në rrugë për të mbrojtur prirësit e LIRISË SË KOSOVËS! Hashim Thaqin e Kadri Veselin dhe të gjithë ata që pretendohet se do të thirren nga kjo gjykatë, duhet te jemi unik për të kundershtuar gjithçka sepse me emrat e këtyre liderëve lidhet fati i drejtesisë së Kosovës përballë arenes nderkombetare. Shesheli na vrau, ndërsa këta na shpëtuan. Mos iu gëzoni thirrjës së gjykatës, po te dalim të gjithë, pa dallim partie te kërkojmë shfuqizimin e saj! Me Presidentin foto e parë e pa publikuar vite më parë, por për unitet kombëtar jam gjithmonë i gatshem me femijë e me familje. Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.

A post shared by Labinot Tahiri FKSH✨ (@labinottahiriofficial) on