Këngëtari Labinot Tahiri, ka bërë të ditur përmes një postimi në Instagram, se ka pranuar një mirënjohje nga kryetari i komunës së Kaçanikut, Bezim Ilazi.

Sipas këngëtarit, kjo erdhi në shenjë nderi dhe falënderimi përshkak të kontributit të vazhdueshëm të fondacionit të tij, në ndihmë të njerëzve në nevojë, ku vetëm gjatë kohës së pandemisë, janë shpërndarë një numër i madh i pakove ushqimore.

Labi, është shprehur falënderues ndaj kryetarit Ilazi, për këtë mirënjohje./21Media