"I nderuar z Kryeministêr, sot ose nesër i hedhim paratë tona"

“I nderuar z Kryeministêr, sot ose nesër i hedhim paratë tona”

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dje ka kërkuar ndihmën e diasporës mërgatës për tejkalimin e situatës me COVID-19.

Pas kësaj kërkese nga kryeministri, ish-deputeti i Kosovës, Labinot Tahiri ka njoftuar se fondacioni i tij i dhuron 5 mijë euro në fondin e shtetit, në përkrahje të Kosovës në kohën kur po përballet me Covid19.

“Ne i dhurojmë 5000 € për fondin e shtetit dhe e pêrkrahim iniciativen e Kryeministrit Albin Kurti! Në humanizëm më ka ngritur populli, jo politikanët apo politika! Sa i përket ndihmës së shtetit sipas kêrkesës së kryeministrit Kurti, që Diaspora ta ndihmojë Kosovën me donacione gjatë kësaj kohe sikurse ka ndihmuar shumë herë!Ne e përkrahim Z Kurtin që ka ndërrmarē këtë iniciativê dhe do ti dhurojmë 5000 € për fondin e shtetit tim-tonë për këtë sfidë kombëtare! I nderuar z Kryeministêr, sot ose nesër i hedhim paratë tona si Fondacion “Labinot Tahiri”Qytetarë të dashur Zoti ju ruajt gjithmonë edhe sot me këtë sfidë të madhe”, ka shkruar Tahiri në Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Mirëmengjesi të dashur njerëz! Ne i dhurojmë 5000 € për fondin e shtetit dhe e pêrkrahim iniciativen e Kryeministrit Albin Kurti! Në humanizëm më ka ngritur populli, jo politikanët apo politika! Sa i përket ndihmës së shtetit sipas kêrkesës së kryeministrit Kurti, që Diaspora ta ndihmojë Kosovën me donacione gjatë kësaj kohe sikurse ka ndihmuar shumë herë! Ne e përkrahim Z Kurtin që ka ndërrmarē këtë iniciativê dhe do ti dhurojmë 5000 € për fondin e shtetit tim-tonë për këtë sfidë kombëtare! I nderuar z Kryeministêr, sot ose nesër i hedhim paratë tona si Fondacion “Labinot Tahiri” Qytetarë të dashur Zoti ju ruajt gjithmonë edhe sot me këtë sfidë të madhe! SHTETI DHE KOMBI MBI TË GJITHA. Me dashuri dhe shërbim për vendin , Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.

A post shared by Labinot Tahiri FKSH✨ (@labinottahiriofficial) on

Labinot Tahiri që nga fillimi i pandemisë ka qenë afër popullit duke dhurar pako me ndihma nëpër komunat e Kosovës. /21Media