Zjarri rrezikonte që të përfshinte edhe pikën e karburantit

Zjarri rrezikonte që të përfshinte edhe pikën e karburantit

Në Laç të Shqipërisë, buzë magjistrales Tiranë-Prishtinë, sot është ndezur një zjarr rreth 50-60 metra larg një pike karburanti.

Zjarri ishte i madh dhe kishte përfshi drunjtë dhe mbeturinat që gjendeshin aty.

Zjarri rrezikonte që të përfshinte edhe pikën e karburantit, që do të mund të sillte një tragjedi të madhe.

Videoja është realizuar nga një gazetare, që është dërguar në redaksinë e Ksp.