Lajçak: Nuk ka normalizim Kosovë-Serbi pa marrëveshje finale

Lajçak: Nuk ka normalizim Kosovë-Serbi pa marrëveshje finale

Në përfundim të vizitës së tij në Kosovës, emisari special i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, ka kërkuar nga udhëheqësit e institucioneve që ta zbatojnë marrëveshjen për Asociacionin e komunave me shumicë serbe.  Lajçak ka thënë se nuk do të ketë marrëveshje finale pa përfshirjen e asociacionit.  Sipas tij, Kosova dhe Serbia duhet të negociojnë për detajet e asociacionit të komunave me shumicë serbe para se të nënshkruhet marrëveshja finale.(E pergaditi-Burim ZARIQI)./21Media