Thaçi: Lajçak duhet ta kuptojë se Kosova është e pavarur.-Hoti: Duhet të jemi së bashku në procesin e dialogut

Thaçi: Lajçak duhet ta kuptojë se Kosova është e pavarur.-Hoti: Duhet të jemi së bashku në procesin e dialogut

Presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri Avdullah Hoti kanë zhvilluar takim me kërkesë të kryeministrit Hoti, ku kanë diskutuar me theks të veçantë për procesin e dialogut me Serbinë.

Kryeministri deklaroi se pala kosovare duhet të jetë unike përballë Serbisë. Të dy liderët ritheksuan se kushtetuta është shumë e qartë se kush duhet ta udhëheq këtë proces.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Berat BAHTIRI)./21Media