“Veçanërisht si femër është vërtetë e tepërt"

“Veçanërisht si femër është vërtetë e tepërt”

Meghan Markle prej kohës kur është martuar me Princ Harryn ka marrë vëmendjen e të gjithëve.

Madje, Dukesha nuk e ka mirë marrëdhënien me mediat shpesh sulmohet prej tyre, për shkak të veprimeve që bënë dhe sidomos për marrëdhënien me familjen e saj.

Por, kohët e fundit situata duket se është vështirësuar pasi që Princ Harry po kujdeset që të marrë masat. Ai ka hedhur në gjyq disa media dhe po mbron në maksimun gruan e tij.

Së fundmi, lidhur me këtë ngjarje ka folur edhe Meghan, e cila nuk mundi t’i ndal lotët duke thënë se nuk është aspak e lehtë për të.

Kujtojmë që, Megahan është shumë e lidhur me nënën e saj, dhe ato shihen shumë shpesh së bashku. /21Media