Kandidatja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Alma Lama, ka thënë se gratë, viktima të dhunës në familje, duhet të kenë përkujdesjen e përhershme të shtetit.

 

 

Në Debat Zgjedhor të RTV21, Lama ka folur edhe për vendimin e saj për tu rikthyer në LDK dhe vendimin për t’i hyrë garës si deputete.

Lama ka theksuar se elektorati e ka bindur që ka bërë mirë që hyri në garë për deputete./21Media