Baritoni dhe kompozitori Mula vdiq në moshën 92 vjeçare

Baritoni dhe kompozitori Mula vdiq në moshën 92 vjeçare

Në hollin e Universitetit të Tiranës gjatë ditës së sotme qindra personalitete të artit, kulturës e politikës bën homazhe për këngëtarin e kompozitorin Avni Mula. Mula, ka vdekur në moshën 92 vjeçare. (E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media