Brahimaj i takon gjeneratës së parë të Baletit të Kosovës

Bota e artit dhe kulturës në Kosovë mbeti sot pa Ahmet Brahimajn, përfaqësuesin e gjeneratës së parë të Baletit të Kosovës,  i cili u nda nga jeta në  moshën 66 vjeçare. Ish-drejtori i Baletit Kombëtar të Kosovës, si solist i kësaj Trupe la pas vetës numër të madh shfaqjesh dhe premierash.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./1Media