Vazhdon braktisja e shkollimit, kurse të dhënat më të reja tregojnë seriozitetin e këtij problemi 

Vazhdon braktisja e shkollimit, kurse të dhënat më të reja tregojnë seriozitetin e këtij problemi 

Braktisja e shkollimit  prej vitesh është dukuri. Edhe të dhënat më të reja tregojnë seriozitetin e këtij problemi.  Njohës të arsimit flasin për braktisjen e shkollimit, për shkaqet dhe pasojat, por edhe për mundësitë e rrugëzgjidhjes. /21Media