Ikonë e muzikës moderne në vitet 80-të

Ikonë e muzikës moderne në vitet 80-të

Është ndarë nga jeta në moshën 55 vjeçare, kompozitorja, këngëtarja dhe gazetarja, Violeta Rexhepagiqi. Ajo parasëgjithash la pas vetes një trashëgimi të veçantë të muzikës moderne shqipe, me të cilën u bë e njohur jo vetëm në Kosovë, por edhe në ish Jugosllavi. (E përgaditi- ABAZ KRASNIQI)./21Media