Ceremonia e Laureatëve 2020 të mbahet sot në Hotel Swiss Diamond me fillim në ora 16:00. Në këtë ceremoni do të shpallen sportistët më të mirë të vitit të kaluar.

Shkaku i masave për mbrojtje nga pandemia Covid 19, ceremonia do të mbahet pa praninë e mysafirëve dhe vetëm me praninë e Laureatëve dhe mediave.

Këto janë çmimet që pritet të ndahen:

Sportistja dhe Sportisti i Vitit

Trajneri i Vitit

Kombëtarja e Vitit (meshkuj dhe femra)

Çmimi Special

Shpresa Olimpike (meshkuj dhe femra).