Në nderim të jetës dhe veprës së tyre u bënë homazhe dhe u vendosën  kurora lulesh

Në nderim të jetës dhe veprës së tyre u bënë homazhe dhe u vendosën  kurora lulesh

Janë bërë 31 vite nga rënia e heronjve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu.
Ata ranë heroikisht gjatë luftimeve paralele me forcat serbe që u zhvilluan në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinë, 31 vite më parë.
Në nderim të jetës dhe veprës së tyre, udhëheqësit shtetërorë dhe liderë  partiakë  bënë homazhe në varrezat e dëshmorëve në Velani.(Teksti-Fitore ADEMI,kamera- Sejdi CANOLLI)/21Media