Lavrov: Prishtina po e shfrytëzon situatën duke i dhënë mbështetje Ukrainës

Ministri i Punëve të Jashtme të Federatës Ruse, Sergej Lavrov, ka thënë se Prishtina duke i dhënë mbështetje Ukrainës vetëm dëshiron ta shfrytëzojë situatën për të arritur njohjen e, siç theksoi, pothuajse pavarësinë e saj.
Në një intervistë për mediat serbe, Lavrov ka theksuar se qëndrimi i Rusisë është i njohur dhe i pandryshuar.
“Prishtina po e shfrytëzon situatën, dëshiron të arrijë kuazi-pavarësinë”, ka thënë ai./21Media

Back to top button