Kamberi: Qëndrimet tona do të jenë të koordinuara

 Kamberi: Qëndrimet tona do të jenë të koordinuara

Lidhja Demokratike e Kosovës, Aleancën Kosova e Re dhe Partia e Drejtësisë kanë bërë koalicion në komunën e Mitrovicës. Përfaqësuesit e këtyre subjekteve politike thanë se marrëveshjen e koalicionit e arritën të mirë të qytetarëve, përfshirë zgjedhjet lokale vitin e ardhshëm./21Media