Mustafa: Seanca mbahet nesër ose të hënën

Pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, LDK-ja është e bindur se vendi shumë shpejtë do ta ketë Qeverinë e re. Pas vendimit të plotë nga Gjykata Kushtetues dhe shpallja e tij në gazetën zyrtare, i cili vendim i hapë rrugë formimit të Qeverisë së re, në LDK thonë se menjëherë do të kërkojnë që të mbahet seanca, më së largu deri të hënën. (Teksti-Burim ZARIQI, kamera-Fatos VESELI)./21Media