Mustafa: Avdullah Hoti mund të krijojë Qeveri stabile.-Hoti: Puna e parë, përballja me pandeminë

Mustafa: Avdullah Hoti mund të krijojë Qeveri stabile.-Hoti: Puna e parë, përballja me pandeminë

LDK-ja kandidoi Avdullah Hotin për kryeministër, vendosi Kryesia e kësaj partie.

LDK-ja synon që gjatë kësaj fundjave ta formojë Qeverinë bashkë me AAK-në, Nismën Socialdemokrate, AKR-në dhe partitë e pakicave në Kuvend.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera-Gyner MUJA)./21Media