LDK: Organet të merren me keqpërdorimet milionëshe të Zyrës së Kryeministrit

LDK: Organet të merren me keqpërdorimet milionëshe të Zyrës së Kryeministrit

Lidhja Demokratike e Kosovës ka ftuar organet përgjegjëse që të merren me keqpërdorimet milionëshe të zyrës së kryeministrit Ramush Haradinaj. Sipas LDK-së, zyra e kryeministrit Haradinaj, po abuzon dhe keqpërdor buxhetin e Kosovës./21Media