Mustafa: Së pari të shteren mundësitë kushtetuese.-Nitaj: Mbështesim krijimin e Qeverisë së re pa kushte/-Shala: Duhet të përfshihet programi i Nismës në Qeveri

Mustafa: Së pari të shteren mundësitë kushtetuese.-Nitaj: Mbështesim krijimin e Qeverisë së re pa kushte/-Shala: Duhet të përfshihet programi i Nismës në Qeveri

Kryetari i LDK-së ka shprehur gatishmërinë për të bashkëqeverisur me AAK-në, Nismën Socialdemokrate dhe AKR-në. Edhe zyrtarët e këtyre partive kanë shprehur gatishmëri për përfshirje në koalicion me LDK-në.(E pergaditi– Burim ZARIQI/21Media