Të gatshëm për koalicion, por dy partitë duan postin e kryeministrit

Të gatshëm për koalicion, por dy partitë duan postin e kryeministrit

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe lëvizja Vetëvendosje ende nuk kanë marrë ndonjë vendim të prerë se a do të bëjnë koalicion parazgjedhor. Të dyja këto parti shprehën se diskutimet për koalicion po vazhdojnë por që janë të vendosur se nuk e lëshojnë postin e kryeministrit./21Media