Haskuka: Do të jemi të parët në zgjedhjet e jashtëzakonshme.-Abrashi: Pritjet janë pozitive, synojmë t’i fitojmë zgjedhjet

Haskuka: Do të jemi të parët në zgjedhjet e jashtëzakonshme.-Abrashi: Pritjet janë pozitive, synojmë t’i fitojmë zgjedhjet

Partitë politike si rëndom para zgjedhjeve shfaqin parashikime optimiste. Dy partitë më të mëdha në zgjedhjet e kaluara Vetëvendosje dhe LDK-ja besojnë se do të dalin fituese, por kësaj radhe hedhin poshtë mundësinë për koalicion. /21Media