Poezi nga intelektuali, politikani, akademiku dhe shkrimtari i njohur shqiptar Ibrahim Rugova

Poezi nga intelektuali, politikani, akademiku dhe shkrimtari i njohur shqiptar Ibrahim Rugova

Jeni t’vogjël – shum të rij,

shpresë e s’ardhmes në kët dhe,

mësoni, mësoni, o fëmijë,

po ju buzëqesh jeta e re…

 

Në punë rrit’ni- lule t’reja,

prej jush lindtë njeriu i ri…

U shtoftë gëzimi dhe hareja

n’zemrat tueja – si flori!./21Media