Suksesi i radhës i Lejlës

Suksesi i radhës i Lejlës

Bashkëpunimi ndërmjet dy reperave kosovarë 2po 2 dhe Capital T me këngëëtaren Elvana Gjata i lansuar në tetor të vitit të kaluar u shndërrua menjëherë në hit.

“Lejla” ishte kënga që pothuajse në çdo bar e kafiteri apo edhe vende tjera lëshohej, e edhe tash pasi kanë kaluar muaj nga lansimi vazhdon të dëgjohet. Për suksesin e këtij projekti dëshmojnë edhe klikimet në Youtube. Kënga tani ka arritur mbi 30 milionë sosh./21Media