Lekaj: Qeveria në vend që të gjejë zgjidhje, po i penalizon minatorët

Deputeti i Kuvendit nga radhët e AAK-së, Pal Lekaj, ka thënë se Qeveria në vend që të bisedojë me ta për ta gjetur një zgjidhje, ajo i penalizon duke larguar nga puna kryesindikalistin.
Lekaj ka thënë se Sindikata nuk ka asnjë përgjegjësi për dështimet e menaxhmentit dhe qeverisë.
“Sindikata e Trepçës nuk ka asnjë përgjegjësi për dështimet e menaxhmentit dhe qeverisë për Trepçën.
Minatorët me organizimin e vet sindikal, janë duke e drejtuar gishtin nga përgjegjësit kryesorë për situatën e krijuar. Qeveria në vend që të bisedojë me ta për ta gjetur një zgjidhje, ajo e penalizon duke larguar nga puna kryesindikalistin.  Ky është frikësim!” Diktatura brina ska!”, ka thënë Lekaj.
Back to top button