Viktima i zë hajnat në shtëpi

Viktima i zë hajnat në shtëpi

Një person ka raportuar se derisa ishte brenda në shtëpi ka vërejtur dy persona të panjohur, të maskuar dhe me armë në dorë, ndërsa gjatë përleshjes viktima ka pësuar lëndime trupore, ndërsa të dyshuarit janë larguar në drejtim të panjohur.

Rasti ka ndodhur në Rahovec, ndërkohë, vazhdon të hetohet.