Portokajt janë të pasur me vitaminë C dhe kjo mund t’ju ndihmojë ta menaxhoni stresin në mënyrë efektive. Vitamina C e bën këtë, pjesërisht, duke ulur nivelet e hormoneve të stresit si kortizoli.

Nëse lëngu i portokallit është pjesë e rutinës suaj të mëngjesit, ju keni një fillim të mbarë./21Media